Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

16 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Şiddetli Rüzgarın Uçurduğu Çatı Otomobilin Üzerine Düştü

Şiddetli Rüzgarın Uçurduğu Çatı Otomobilin Üzerine Düştü

Karaman'da etkili olan şiddetli rüzgar nedeniyle bir evin çatısının büyük bir bölümü yerinden kopup park halindeki otomobilin üzerine düşerken, bir kısmı da karşı binadaki dairenin penceresine saplandı. Şiddetli rüzgar nedeniyle trafik levhaları yerinden koparken, çatılardaki kopan bacalarda araçların üzerine düştü. 
Karaman'da etkili olan şiddetli rüzgar hayatı olumsuz etkiliyor. Saatte 60-80 kilometre saat hızla esen rüzgar nedeniyle Abbas Mahallesi 307. Sokaktaki bir apartmanın çatısı yerinden söküldü. Çatının büyük bir bölümü sokakta park halindeki 42 NF 547 plakalı otomobilin üzerine düşerken, bir bölümü de karşı binadaki dairenin penceresine saplandı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, sokak trafik polisleri tarafından güvenlik şeridi çekilerek trafiğe kapatıldı. Şiddetli rüzgar nedeniyle kentin farklı bölgelerinde bulunan trafik levhaları da yerinden söküldü. Çatılarda bulunan bacalar da şiddetli rüzgara dayanamayarak koparak araçların üzerine düştü. 
  
  Valilik uyardı fırtına iki gün sürecek
  Karaman Valiliği de iki gün boyunca kuvvetli rüzgar, fırtına ve yer yer kuvvetli fırtına beklendiğine dair resmi sitesinden bir duyuru yayımladı. Valilik tarafından yapılan duyuruda, "Bölgemiz genelinde (Konya, Aksaray, Karaman ve Niğde) güney yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (60-80 km/saat), yüksek ve dağlık kesimlerde kuvvetli fırtına (100 km/saat üzeri) bekleniyor. Pazartesi ve Salı günleri etkili olması beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, soba ve doğal gaz kaynaklı zehirlenmeler, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.  

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık