Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Sınai Mülkiyet Hakları Bilgi Günü Toplantısı Yapıldı

Sınai Mülkiyet Hakları  Bilgi Günü  Toplantısı Yapıldı

Karaman Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi PTTO Koordinatörlüğü ve Karaman Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde Odamız ev sahipliğinde düzenlenen  “Sınai Mülkiyet Hakları Bilgi Günü” toplantısına Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ali Osman Kaşıkçı, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Doç. Dr. Murat Yıldız, INNOPARK Uzman Yardımcısı Mustafa Küçük, Marka Patent Vekili Ahmet Akkaş, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Çelik, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Yönetim Kurulu Üyeleri ile üyelerimiz katıldı.  
Odamız Karadağ Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen seminerin açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan yaparak katılan tüm misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Ardından sırasıyla Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ali Osman Kaşıkçı, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi Müdürü Doç. Dr. Murat Yıldız, INNOPARK Uzman Yardımcısı Mustafa Küçük konuşmasını yaptı. 
Konuşmaların ardından Bilgi Sunumu kapsamında Marka Patent Vekili Ahmet Akkaş sunum  yaptı. Akkaş sunumunda; patent ve faydalı model, marka ve coğrafi işaretler, tasarım tescili konularında bilgi vererek yaşanmış uygulamalardan örnekler vererek açıklamalar yaptı. 
Seminerin son bölümünde ise katılımcılar ve konuşmacılar arasında merak edilen sorunlarla  ilgili soru-cevap yapıldı.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık