Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Sıtkı Aslanhan, Kariyer Planlaması Konferansı İçin Karaman’a Geliyor

Sıtkı Aslanhan, Kariyer Planlaması Konferansı İçin Karaman’a Geliyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün eğitim faaliyetleri arasında yer alan ve öğrencilerin yükseköğrenim hayatları süresince bireysel ve akademik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla hayata geçirdiği ‘Bilgiden Bilince Konferansları’nın Karaman ayağında Eğitim ve Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan KYK’lı gençlerle bir araya gelecek. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi  (KMÜ) Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda 3 Aralık Salı günü düzenlenecek programda Eğitim ve Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, ‘Kariyer Planlaması’ konulu konferansta gençlerle deneyimlerini paylaşacak.  
Bilgiden Bilince Konferanslarının gençler tarafından yoğun ilgi gördüğünü belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Yurtlarımızda kalan gençlerimizin ders dışı zamanlarını verimli bir şekilde değerlendirmeleri, akademik yönden gelişimlerine destek olmak, kötü alışkanlıklar ve olumsuz davranışlardan korumak amacıyla yurtlarımızda eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler düzenliyoruz. Eğitim faaliyetlerimizden biri olan “Bilgiden Bilince Konferansları” kapsamında alanında uzman ve önemli bir isim olan Eğitim ve Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan gençlerimizle bir araya gelecek. Özellikle gençlerimizin bu önemli konferansa katılmalarını tavsiye ediyorum. 3 Aralık Salı günü düzenlenecek programa tüm halkımız ve öğrencilerimiz davetlidir.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık