Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

25 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Sosyal Medyada MHP Önde gidiyor

Sosyal Medyada MHP Önde gidiyor

31 Mart seçimlerine yaklaşık 4 ay var. Halk nabzını ölçmek için Sosyal medyada ve Sosyal Paylaşım sitelerinde yapılan anketlerde hiç beklenmedik sonuçlar ortaya çıkmaya başladı.
Haber70.com ve Karamanguncel.net haber siteleri birer anket düzenledi. Bu anketlerden MHP önde giderken AK Parti sürekli kan kaybetmeye devam ediyor.
 
Haber sitelerinin yanı sıra Facebook’ta yapılan anketler ise dikkat çekiyor. Burada yapılan anketlere hile asla karışamıyor. Çünkü herkes kendi profilinde sadece 1 defa oy kullanabiliyor. Ve kimin hangi partiye oy verdiği de gözüküyor. Bu şekilde sağlam ve şeffaf yapılan anketlerde bile MHP ara farkla sürekli birinci çıkması herkesi şaşırtıyor.
AK Parti teşkilatlarında görev alan ve AK Partili olan Erdem Silay geçtiğimiz hafta sayfasında anket düzenlemiş yaklaşık 3 bin 300 kişi oy kullanmıştı.
Sayfasında AK Partililerin yoğun olmasına rağmen burada MHP’nin adayı Savaş Kalaycı %72 oy alırken AK Parti’nin adayı Mahmut Sami Şahin sadece %28 oy alabildi.
Erdem Silay KARAMAN SON DAKİKA adında ki yaklaşık 30 bin üyesi olan Grupta da bir anket düzenledi. Bu ankette de MHP’nin Adayı Savaş Kalaycı ara farkla birinci çıktı.
MHP’nin adayı Savaş Kalaycı 911 oy aldı. AK Parti’nin adayı Mahmut Sami Şahin 343 oy aldı. CHP’nin adayı Emin Ege 165 oy aldı.
Aynı şekilde yine AK Parti teşkilatında görev alan Hasan Uçar’da geçtiğimiz hafta anket düzenledi. Hasan Uçar’ın anketinde yaklaşık 2.100 kişi oy kullandı. Burada da MHP’nin adayı Savaş kalaycı ara farkla birinci olarak %68 oy alırken AK Parti’nin adayı Mahmut Sami Şahin %32 oy alabildi.
 
AK Parti’nin teşkilatlarında görev alan bir diğer isim olan Gökhan Tuğlu’da anket düzenledi. Burada ki ankette de Savaş Kalaycı %67 oy alırken AK Parti ise %33 oy alabildi.
 
Gazeteci Hüseyin Ölger’in kendi profilinde düzenlediği ankette de MHP %76 oy alırken AK Parti sadece %24 oy alabildi.
 
Sosyal Medyada yapılan bu anketlere asla hile karışamıyor. Çünkü ankette oy kullanan kişiler açık bir şekilde gözüküyor. Yani kimin hangi partiye oy verdiğini görebiliyorsunuz.
Özellikle AK Parti teşkilatlarında görev alan kişilerin yaptığı ankette MHP ara farkla birinci çıkarken AK Parti’nin sürekli kan kaybetmesi herkesi düşündürüyor.
 
AK Partililer tarafından kurulan KARAMAN SON DAKİKA adında ki herkesin üye olabildiği ve Grupta da MHP’nin adayı Savaş Kalaycı’nın ara fakla birinci çıkması 31 Martta sürprizler yaşayacağımıza benziyor.
 

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık