Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Sportif Yetenek Tarama Testleri Tamamlandı

Sportif Yetenek  Tarama Testleri  Tamamlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının ortak projesi olan "Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi" kapsamında Karaman’da 2017-2018 dönemi yapılan taramalar sonucu eğitimlere devam eden toplam 66 öğrencinin 4. dönem son aşama testleri yapıldı. 
Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda covid-19 tedbirlerine uygun bir şekilde yapılan son aşama testlerinde öğrenciler boy-kilo ölçümü, oturma yüksekliği, kulaç uzunluğu, denge ve reaksiyon testlerine tabi tutuldu. Öğrencilerin ölçüm sonuçlarının değerlendirmesi ile birlikte çocukların uygun oldukları spor branşlarına yönlendirmeleri sağlanacak.
Karantinadan Dolayı Testlere Katılamayan 5 Öğrencinin Ölçümleri Tamamlandı
Karaman'da merkeze bağlı Akçaşehir beldesinde yaşayan 5 öğrenci, beldenin koronavirüs tedbirleri kapsamında karantinaya alınmasından dolayı ‘Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi’nin son aşama testlerine katılamamıştı. Belde de karantina sürecinin sona ermesinin ardından projede yer alan 5 öğrenci için Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı proje ekipleri beldeye giderek öğrencilerin boy-kilo ölçümü, oturma yüksekliği, kulaç uzunluğu, denge ve reaksiyon testlerini tamamladı.
Proje, 2018-2019 eğitim öğretim yılında ölçümleri yapılarak eğitimlere devam eden öğrencilerin son aşama testleri ile devam edecek. 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık