Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Tabduk Emre Mahallesi’nde Tüm Sokaklar Asfaltlanıyor

Tabduk Emre Mahallesi’nde Tüm Sokaklar Asfaltlanıyor

Karaman Belediyesi, asfaltlama, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Nisan ayının başından itibaren şehrin dört bir tarafında asfalt ve kaldırım çalışmalarına başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tabduk Emre Mahallesi’nin tüm ara sokaklarını asfaltlıyor.

Asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan: “Ekiplerimiz şu an Tabduk Emre Mahallesi’ne yoğunlaşmış durumdalar. Şehrimizin bu bölgesi hızla gelişiyor, yeni yapılaşmalar oluşuyor. Bu bölgenin alt ve üst yapı ihtiyaçlarını karşılamak üzere kapsamlı bir faaliyet yürütüyoruz. Ekiplerimiz, kaldırım çalışmalarıyla birlikte 50 sokakta sıcak asfalt kaplamasına başladı. Çalışmalarımız elbette burayla sınırlı değil. Buradaki çalışmaların ardından sıcak asfalt çalışmamız Şeyh Edebali Mahallesi ve sezon başında yaptığımız planlama çerçevesinde diğer bölgelerde devam edecek” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık