Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Taşeli bölgesinde yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.

Taşeli bölgesinde yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.

Karaman’ın Taşeli bölgesi olarak bilinen ve Toros dağları üzerinde bulunan üç ilçesinde dünden buyana devam eden yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor.
Baraj gölü ve doğasıyla insanları adeta büyüleyen Ermenek ilçesinde dün geceden buyana aralıksız yağan kar, en çok çocukları sevindirirken, bir taraf tandan kartpostallık görüntülerin oluşmasına neden oldu. İlçe merkezinde kar kalınlığı şimdiden yarım metreyi bulurken, yükseklerde ise 1 metreyi geçti. Ekipler, ilçe merkezinde yoları açık tuta bilmek için geceden buyana aralıksız olarak çalışıyor. Sabahleyin okula gitmek için evlerinden çıkan öğrenciler ise yağan karın keyfini oynayarak çıkarıyor. Kar nedeniyle aç kalan sokak hayvanları da çöp bidonlarında yiyecek arıyor. Kar yağışı Ermenek dışında Sarıveliler ve Başyayla ilçelerinde de etkisini sürdürüyor. İlçelere bağlı köylerde ulaşım güçlükle sağlanıyor. 
Karaman merkezde de sabah erken saatlerde başlayan kar yağışı aralıklarla devam ediyor. Karaman’ı Mersin’ bağlayan Sertavul geçidinde tipi şeklinde devam eden kar, ulaşımda zaman zaman aksamalara yol açıyor. Bölge trafik ekipleri Mersin yönüne gidecek olan araçların zincirsiz ve kar lastiksiz seyretmelerine izin vermiyor.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık