Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Taşkaledeki İçme Suyu Sorunu Çözüldü

Taşkaledeki İçme Suyu Sorunu Çözüldü

İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, İl Genel Meclisi Üyesi Osman Aydın ve İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürü Hüseyin Alparslan ile birlikte İl Özel İdaresi ekiplerince yürütülen yol çalışmaları ile tamamlanan içme suyu hattını yerinde incelemek, ve yapılan çevre yolunu görmek için İlimiz Merkez Taşkale Köyündeydi.

Yapılan çevre yolu ve tamamlanan içme suyu hattı  ile ilgili açıklamalarda bulunan Kapar: " Öncelikle yıllardır çözülemeyen bir sorunu daha sona erdirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Taşkale Köyümüzde ağır iş makinelerinin köyün içerisinden geçmesi nedeniyle yol kenarındaki evler çevre yolu olmadığı için yıkılma tehlikesi ile karşı karşıyaydı. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılan 3km.'lik çevre yolunun yapılması ile sorun ortadan kalkmış oldu.

Diğer yandan yıllardır asbestli borudan içme suyu içen ve sağlık sorunu yaratan su problemi de halledildi. Taş ve kayaların içerisinden 34km. uzaklıktan, hem de cazibeli akacak ve bu haftasonu da Atatürk Mahallesi dahil şebekeye verilecek içme suyu hattı da yenilendi.

Taşkale köyümüz içerisinde bulunan sellektör binasını da gezdik ve görülen sorunları tespit ettik. Eksiklerin giderilmesi için gerekeni yapacağız. Çevre yolumuzun ve içme suyu hattımızın Taşkale köyümüze hayırlı olmasını diliyor, özveriyle çalışan İl Özel İdaresi ekiplerimize teşekkür ediyorum. İnşaallah Karamanımız için sorunları çözmeye devam edeceğiz." dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık