Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Temizlik Çalışmaları Her Alanda Devam Ediyor

Temizlik Çalışmaları Her Alanda Devam Ediyor

Belediye ekipleri COVID-19 virüsüne karşı tedbir ve önlemlerini almayı sürdürüyor. Bu kapsamda; Şehir Mezarlığında ve Çeltek Mezarlığında dezenfekte ve yabancı ot temizliği çalışmaları devam ediyor.

Vatandaşlarımızın zorunlu olmadığı sürece dışarıya çıkmamaları konusunda uyaran Karaman Belediyesi, şehir genelinde başlattığı dezenfekte çalışmalarına, vatandaşların ortak kullanım alanlarından birisi olan mezarlıklarda da devam ediyor. Vatandaşların uyarıları dikkate almasını söyleyen Belediye Başkanı Savaş Kalaycı; “Dünya ve ülke genelini etkisi altına alan COVID-19 virüsüne karşı ilimizde de çok kapsamlı dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor. Dün (21 Mart Pazar) şehir genelinde bulvar, cadde, sokak, kaldırım ve vatandaşların ortak kullanım alanlarını baştan sona temizleyerek dezenfekte ettik. Bugün ise ekiplerimiz yine vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı mezarlıklarımızda kapsamlı bir temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor. Bizim için halkımızın sağlığı her şeyden önemlidir. Vatandaşlarımıza devletimizin yaptığı, özellikle 65 yaş üstü kişilerin sokağa çıkmama kuralına uymalarını tekrar hatırlatıyorum. Bizim için çok değerlisiniz” dedi.   

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık