Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Testleri Negatif Çıkan 483 Kişi Memleketlerine Çam Fidanlarıyla Uğurlandı

Testleri Negatif Çıkan 483 Kişi Memleketlerine Çam Fidanlarıyla Uğurlandı

Karaman'a, Suudi Arabistan ve İtalya'dan getirilerek 14 gün boyunca gözlem altında tutulduktan sonra karantina sürecini tamamlayan 483 Türk vatandaşı test sonuçlarının negatif çıkmasının ardından bugün memleketlerine gönderildi.
Türk Hava Yolları'nın (THY) korona virüs salgını sonrası bulundukları ülkede mahsur kalan Türk vatandaşlarını ülkeye getirmek için harekete geçmesiyle Suudi Arabistan ve İtalya'dan Karaman'a getirilen 483 vatandaş gözlem altına alınmıştı. 14 günlük karantina sürecini tamamlayan 483 kişi otobüslerle memleketlerine gönderildi. Otobüslere binmeden önce son sağlık kontrolleri yapılan vatandaşlara yurt çıkışında görevliler tarafından birer çam fidanı verildi. 
Karantina süreci tamamlanan vatandaşlardan Mustafa Türk, “Allaha şükürler olsun ki burada karantina sürecimiz çok güzel geçti. Allah bin kere herkesten razı olsun” dedi.
Şaban Yıldız ise karantina sürecimiz çok iyi geçti. Şuan çok duyguluyum. Allah devletimizden ve milletimizden çok razı olsun. Tüm Karaman halkına da teşekkür ediyorum” diye konuştu.
İtalya’da çocuklarının yanından geldiğini söyleyen Çorumlu Nazmiye Demir’de “Bizim memleketimiz cennet bir memleket. Orası çok kötü ve perişan durumdadır. İnsanlar maske ve gidecek doktor bulamıyor. Bu memleket bizim memleketimiz. Herkesten Allah razı olsun ”dedi. 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık