Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Turizm Haftası Kutlamaları Başladı

Turizm Haftası Kutlamaları Başladı

Turizmin önemini belirtmek amacıyla her yıl 15 - 22 Nisan tarihleri arasında kutlanan turizm haftası açılış programına; Vali Meral, eşi Zehra Meral, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç, İl Emniyet Müdürü Fikret Bayraktar, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve  öğrenciler katıldı.
 
Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen açılış programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin halkoyunları gösterisiyle devam etti.
 
Program, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdullah Kılıç’ın 42. Turizm Haftası nedeniyle yaptığı açılış konuşmasının ardından okul öğrencilerinin şiir, hint dansı ve müzik öğretmenlerinin müzik dinletisiyle sona erdi.
 
Vali Meral, programın akabinde Hatuniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ait uygulama otelinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık