Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

02 Mayıs 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

VEKİLLER DUR DURAK BİLMİYOR

VEKİLLER DUR DURAK BİLMİYOR

 AK Parti Karaman Milletvekilleri Lütfi Elvan ve Mevlüt Akgün ile Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Karaman’ın en yaşlı kadını ile iki çocuğu engelli olan aileyi evlerinde ziyaret etti. 

Milletvekilleri ile Belediye Başkanı ilk olarak Abbas Mahallesi’nde oğlu Mehmet Düzalan’ın yanında kalan 108 yaşındaki Zeynep Düzalan’ı ziyaret etti. Belediye Başkanı Uğurlu ve Milletvekilleri Elvan ve Akgün, elini öptükleri Zeynep neneyle sohbet etti. Belediye Başkanı Uğurlu, Zeynep neneye bir kazak hediye etti. Daha sonra Ahmet Yesevi Mahallesi’nde iki çocuğu engelli olan Altıparmak ailesi evlerinde ziyaret edildi. Anne Şükran Altıparmak ile sohbet eden Milletvekilleri ve Belediye Başkanı, kendilerinden bir isteğinin olup olmadığını sordu. Ziyaretin sonunda Milletvekili Elvan, engelli olan Hulisi ve Emre kardeşlere birer kazak hediye ederken, anne Şükran Altıparmak’a da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği alışveriş çekini verdi. Milletvekilleri ile Belediye Başkanının yaptığı ziyaretlere AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli, Merkez İlçe Başkanı Celalettin Güngörer ve Kadın Kolları başkanı Emine Şimşek de eşlik etti.






Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık