Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Vekillerden Kazımkarabekir'e Doğalgaz Müjdesi

Vekillerden Kazımkarabekir'e Doğalgaz Müjdesi

Yapılan planlamaya göre şartların elvermesi durumunda bu yıl Mart-Nisan aylarında yerleşim merkezinde hat döşeme çalışmaları başlayacak ve önümüzdeki kış Kazımkarabekir'in büyük bir kısmı doğalgaz ile buluşmuş olacaktır.

Artık Avrupa’da yaşayan hemşehrimiz doğalgaz konforuyla kışın da memleketlerine gelip tatil yaparak, zahmetsizce hasret giderebilecekler.

İlçemize doğalgazın gelmesi ile emlak değerleri ve kira gelirleri artacak, bulunduğu konum itibariyle Kazımkarabekir göç almaya başlayacak, bunun sonucu olarak ilçe nüfusu da artacaktır. İlçemizin Karaman'da en cazip yerleşim yerlerinden biri olacağına inanıyoruz ve bununla birlikte ilçemize büyük bir katma değer oluşturacağını düşünüyoruz.


Kazımkarabekir ilçemize böylesine büyük katma değer sağlayan bir projede bizlere desteklerini esirgemeyen TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Mersin Milletvekilimiz Sayın Lütfi ELVAN'a, Bera (Kombassan) Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Rıza ALABOYUN ve Yönetimine, beraberinde bu süreçte emeği geçen Enerya Doğalgaz Dağıtım A.Ş.'ne, önceki dönem Kazımkarabekir Belediye Başkanımız Ali İhsan ALANLI'ya ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık