Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Yemen-Konya –Karaman İkili İş Görüşmeleri Programlarına Davetlisiniz

Yemen-Konya –Karaman İkili İş Görüşmeleri Programlarına Davetlisiniz

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası, Karaman Ticaret Borsası, Konya Ticaret Borsası, Konya Ticaret Odası ve Konya Sanayi Odası  işbirliğiyle düzenlenecek etkinlikte 50’ye yakın Yemenli işadamı heyeti ağırlanacaktır. Programı kapsamında Yemen-Konya İkili İş Görüşmeleri Programı düzenlenecektir.

Karaman'da 14 Kasım 2018 Çarşamba günü saat 10.00-13.00’da Yemenli işadamları ile Grand Karaman Hotel’de ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir. Ayrıca, Karaman’daki program kapsamında 14 Kasım 2018 tarihinde ikili iş görüşmeleri salonunun önünde bulunan Grand Karaman Hotel Fuaye alanında istekli firma sahiplerine küçük ölçekli (Roll Up - Örümcek stand v.b.) stand kurma imkanı sunulacaktır. Firmalar söz konusu standlarda ürünlerini sergileme imkanı bulacaktır. Söz konusu heyet, gıda ve imalat sektörüne odaklı olup aşağıdaki ürünlerin ticaretiyle yakından ilgilenmektedirler. Katılımcı listesi ve sektörel detay bilgiler ekte paylaşılmıştır. Yemenli işadamları çeşitli ülkelerden gelecek olup ağırlıklı olarak tüccar olduğu için aynı anda birkaç ürünler ve birkaç sektörle de ilgilenmektedirler.
KARAMAN FİRMALARI İÇİN;

İş görüşmesi gerçekleştirmek isteyen firmalarımızın aşağıdaki bağlantı adresine tıklayarak kayıt formunu 10 Kasım 2018 saat 19.00’a kadar doldurmaları rica olunur.
Karaman kayıt sayfası için tıklayınız: https://goo.gl/forms/V1zeY5olFfEkXnRu1 

Not: Görüşmeler sırasında masalara tahsis edilmeden belirli sayıda Arapça tercüman hizmeti sağlanacaktır. Ancak programa katılım yoğunluğu nedeni ile olası beklemeleri önlemek adına kendi tercümanını getirme imkânı olan katılımcıların tercümanlarını getirmeleri rica olunur.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık