Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Yeni Engelli Araç Park Yerleri Yapılıyor

Yeni Engelli Araç Park Yerleri Yapılıyor

Karaman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince 100. Yıl Bulvarı üzerinde bulunan yaya geçidinin yanına engelli araç park yerleri yapıldı. Böylelikle aracını engelli park yerine koyan engelli vatandaşlarımız yaya geçidini kullanmak için yürümeyecek. 

Engelli vatandaşların her zaman öncelikli olduğunu belirten Belediye Başkanı Savaş Kalaycı: “Bizim hayalimizdeki Karaman’ın en önemli mihenk taşlarından bir tanesi de yaşadığımız bu şehrin tam manasıyla engelsiz bir şehir haline getirilmesidir. Bu amaç doğrultusunda projelerimizi hazırladık. Engelsiz Şehir Karaman Projesi kapsamında engelli araç park yerlerini yaya geçitlerine yakın bir bölgeye yapıyoruz. Yakın olmayan park yerlerini ise yaya geçitlerinin yanına yaparak engelli vatandaşlarımızın yürüme mesafesini sıfıra indirmiş olacağız. Bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz ve bu şehri engelsiz bir şehir haline getirmek için var güzümüzle çalışacağız” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık