Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

26 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Yeni yıl Kutlama mesajları

Yeni yıl Kutlama mesajları

KARAMAN İL GENEL MECLİS BAŞKANI ADEM KAPAR’IN
YENİ YIL MESAJI
Sevgili Karamanlı Hemşerilerim;
Karamanımızın hakettiği noktaya gelmesi adına verdiğimiz mücadelenin bir yılını daha geride bırakıyoruz ve bizi hedeflerimize bir adım daha yaklaştıracağına inandığımız yeni bir yıla girmenin heyecan ve mutluluğu içerisindeyiz.
Geride bıraktığımız 2018 yılında göreve geldiğimiz günden bugüne kadar olduğu gibi yine halkımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda hizmet etmeye gayret ettik. 
Özellikle bu yıl, yıllardır çözüm bulunamayan yol, içme suyu gibi konulara çözüm getirerek vatandaşımızın sorunlarını giderebilmek adına var gücümüzle çalıştık.
Hizmet etmekten gurur duyduğumuz Karamanımızı hakettiği konuma getirmek adına sürdürdüğümüz hizmet yarışında yaptıklarımızı asla yeterli görmüyoruz. Bunun için 2019’da da aynı azim ve istek ile vatandaşlarımız için, İlimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz.
2019 yılının başta ilimiz olmak üzere ülkemizde ve tüm dünyada barış, huzur ve aydınlık yarınlara vesile olmasını diliyor ve tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum. 
…………………..
KTSO BAŞKANLARI'NDAN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet ÇELİK ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Gökhan ALKAN yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. Başkanlar yayınladıkları mesajda;

“Yeni ümitler ve yeni beklentilerle girilen 2019 yılında, öncelikle dileğimiz , ülkemiz ve tüm dünyada huzurun, hoşgörünün egemen olmasıdır. 2019 yılında ilimizde, ülkemizde ve dünyada sevgi, barış, kardeşlik ve yardımseverlik duygularının arttığı, nefret ve düşmanlığın yerini, her yerde her gönülde barış ve kardeşliğe bıraktığı, huzur ve güvenin yaşandığı, içinde yaşanılan zamanın en ince ayrıntılarıyla faydalı bir şekilde hissedildiği güzel günler temenni ediyoruz.

Yeni yılda ülkemizin ve güzel kentimizin daha aydınlık, huzurlu, istikrarlı ve ekonomik açıdan refah seviyesi yüksek günlere ulaşması hepimizin ortak temennisi. Bunun içinde durmadan, yorulmadan çalışmalıyız. Bu anlamda ilimizin, sosyal ve ekonomik anlamda gelişimini hızlandırmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam ederek halkımızın ve üyelerimizin ihtiyaçlarına çözüm üretme çabası içerisinde olacağız.

Sevinci ve hüznü birlikte yaşadığımız 2018’i geride bırakırken yeni yılın hepimize sağlık, huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyoruz. Daha güzel günler yaşamak yolunda, 2019 umarız iz bırakan, kendini güzellikleriyle hatırlatan bir sene olur.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2019 yılının başta Karaman olmak üzere tüm Türkiye'ye refah, huzur, esenlik ve bereket getirmesini diliyoruz” ifadelerine yer verdiler.
…………………………..
REKTÖR AKGÜL’DEN YENİ YIL MESAJI
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Akgül mesajında şu ifadelere yer verdi: 
“Hedeflerimiz, ideallerimiz ve hayallerimiz için çokça ter dökerek, mensup olduğumuz kurumlara, ülkemize ve sahip olduğumuz değerlere en iyi şekilde hizmet etmeye çalışarak bir yılı daha tamamladık ve yepyeni bir yıla hep birlikte merhaba dedik.
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesi olarak yükseköğrenim camiası içerisinde üniversitemizi daha iyi yerlere getirmek adına pekçok projeye imza attık, akademik gelişimimizi hız kesmeksizin devam ettirme gayretinde olduk. Yeni yılda da tüm mensuplarımızla birlikte üzerimize düşen sorumlulukları layıkıyla yerine getirmeye çalışarak bizim için kutlu bir emanet olan kurumumuzu milletimizin desteği, çalışanlarımızın alınteriyle her geçen gün daha da yükseltmeye devam edeceğiz.
Bir yılı daha geride bırakırken dilerim her birimiz pişmanlık duymayacağımız işler yapmış, beraber yaşadığımız herkesle gönül hoşluğu içerisinde soluk alıp vermiş, doğruluktan ve iyilikten yana olmuş, kendisine ve çevresine tüm gücüyle katkı sunmaya çalışmış, enerjisini pozitif yönde kullanmış ve adımlarını hep güzel olana doğru atmıştır. Geçip giden zaman anlamına gelen yaşamak, aslında sınırlı zamanı öyle ya da böyle değerlendirmek demektir. Diğer bir deyişle yaşamak; kainata nefesinle, ruhunla, zihninle ve kalbinle karışıp katılmak demektir.
Bu vesileyle, yeni yılın herkes için eskiyi aratmayacak nitelikte ve güzellikte yaşanmasını, daha faydalı, daha güzel ve daha verimli geçmesini temenni ediyor; tüm Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi mensuplarının ve Karamanlı hemşerilerimin yeni yılını kutlayarak sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir sene geçirmelerini diliyorum."
……………………..
CHP  KARAMAN İL BAŞKANI KADİR ERGİN’DEN YENİ YIL MESAJI
Saygıdeğer hemşehrilerim; Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, huzur, sağlık, mutluluk getirmesini ve her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim. Sevgi ve saygılarımla mutlu yıllar. Kadir Ergin CHP  Karaman İl Başkanı ……………….
CHP KARAMAN MERKEZ İLÇE BAŞKANI YENİ YIL MESAJI
Yeni bir yıla girerken istiyorlar ki umudumuz olmasın. İstiyorlar ki hayallerimiz olmasın. Değişime, ilerlemeye, aydınlığa inanmıyorlar.
İstiyorlar ki kolumuz kanadımız kırılsın. Kaderimize razı olalım. Susalım. 
Susmayacağız !
Bizim umudumuz var. Bizim hayallerimiz var. Aydınlık günlere olan inancımız var.
Yeni Yılda ülkemizi, borç batağına sürükleyenlerin ellerinden çekip alacağız. İşe yerel yönetimlerden başlayarak, yaşam tarzlarına saygılı, hukukun üstünlüğüne inanan ve halkın refahı için çalışan bir idare biçimini bu güzel ülkeye hakim kılacağız. 
2019 hepimiz için mücadeleye devam diyeceğimiz ve haklı mücadelemizin karşılığını sandıkta alacağımız bir yıl olacak.
Yeni yılda kanatlarımızı en yükseğe çıkmak için korkusuzca çırpacağız. Sandığa giderek daha gür bir sesle adalet talep ederek ülkemize sahip çıkacağız.
Yaklaşan yerel seçimler güzel ülkemizi mutlu yarınlara doğru atacağı büyük bir adım olacak 
2019'un ülkemize umut, bolluk, bereket, sağlık ve huzur getirmesi dileğiyle.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık