Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Yeniden Refah Partisi, Genel Merkeze hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Yeniden Refah Partisi, Genel Merkeze hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Yeniden Refah Partisi Karaman Merkez İlçe Başkanı Ramazan Şen ve yönetim kurulu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Bahattin Sungur,  Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Mehmet Ener ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dış İşleri Başkanı Doğan Bekin ile görüştü. 
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Bahattin Sungur “yaptığınız bu ziyaretten memnuniyet duyduk ve hepimizin şahit olduğu daha yarın 1 yılını dolduracağımız bir parti olmamıza rağmen muhteşem ve mevcut iktidarın dahi toplayamadığı bir kalabalık ile büyük kongremizi gerçekleştirdik Elhamdülillah. Bu kongre gösteriyor ki artık alternatif var. Tabi ki marka olan Erbakan ismiyle çalışmak kimseye nasip olmamıştır. Bizim geçmişimiz temiz ve geleceğimizi sağlam adımlarla atacağız. Budan dolayıdır ki siz değerli dava arkadaşlarımıza çok iş düşmektedir. Artık boş bir dakika dahi geçirmeye vaktimiz yok. Meydanlara ineceğiz ve partimizin siyasetini anlatacağız. Biz seçimden seçime çalışan bir parti değiliz. Bu münasebette Karamanlı kardeşlerimize selamlarımızı götürünüz. Büyük kongremize gelen ve gelmek isteyip te gelemeyen tüm teşkilatlarımızdan Allah razı olsun” dedi.  Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Mehmet Ener ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dış İşleri Başkanı Doğan Bekin teşkilatlarımızın çalışmalarınızdan memnuniyet duyduklarınızı belittiler. 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık