Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

16 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Yönetim Bilişim Sistemlerinde Doktora Fırsatı

Yönetim Bilişim Sistemlerinde Doktora Fırsatı

Üniversite Senatosunun teklifi, Yükseköğretim Kurulunun onayı ile KMÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde Yönetim Bilişim Sistemleri doktora programı açılması uygun görüldü. Böylelikle üniversitede doktora yapılan program sayısı 11'e yükselirken toplam lisansüstü program sayısı da 63'e ulaştı.
“Gelişim ve dönüşümü takip ederek ihtiyaç duyulan adımları atmaya devam ediyoruz”
KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, yeni açılan doktora programının hayırlı olması temennisinde bulunarak şunları dile getirdi: “Daha önce yüksek lisans programını üniversitemizin akademik programları arasına kazandırdığımız ‘Yönetim Bilişim Sistemleri’ni şimdi de doktora düzeyinde açarak bu alanda uzmanlaşmayı düşünenlere yeni bir fırsat sağlamış olduk. Ülkemizdeki ve dünyadaki değişime bağlı olarak bilişime duyulan ihtiyacın günden güne arttığını düşündüğümüzde bu programların üniversitemizde en ileri düzeyde yer bulması oldukça önem arz etmektedir. Bütün bu değişimi ve buna bağlı olarak yaşanan gelişmeleri takip ederek ihtiyaç duyulan alanlarda yeni programlar açmaya devam edeceğiz.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık