Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

23 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Yurtlar Arası Satranç Turnuvası Başladı

Yurtlar Arası Satranç Turnuvası Başladı

Karaman’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Satranç İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan Yurtlar Arası Açık Genel ve Açık Kızlar Satranç turnuvası Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek’in açılış hamlesi ile başladı. Piri Reis Erkek Yurdu ve Nefise Sultan Kız Yurdu’nda 3 gün boyunca devam edecek müsabakalarda yaklaşık 70 öğrenci birincilik mücadelesi verecek. 5 tur üzerinden oynanacak müsabakalarda kategorilerinde dereceye girenler Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenecek Yurtlararası Satranç Turnuvasında Karaman’ı temsil edecek.
Turnuva öncesi öğrencileri yalnız bırakmayan ve açılış hamlesi ile müsabakaları başlatan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Yurtlarımızda barınan öğrencilerimizin katılım sağladığı müsabakalarımızın başlangıcını yaptık. Burada dereceye girerek başarılı olan öğrencilerimiz Türkiye finallerinde ilimizi temsil edecekler. Tüm öğrencilerimize müsabakalar boyunca başarılar diliyorum” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık