Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

23 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Yusuf Baştuğ'un10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı

Yusuf Baştuğ'un10 Kasım Atatürk'ü Anma Mesajı

Atatürk’ün bizlere bıraktığı en büyük eser ve miras olan Türkiye Cumhuriyeti, birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde özgürlüklerine sahip çıkan milletimizin kararlılıkları ile sonsuza kadar yaşayacaktır.

Kendini ülkesine ve milletine adayan Atatürk, ülkenin içinde bulunduğu zor şartlara rağmen, milletinden aldığı güç ve destekle bağımsız bir millet egemenliğine dayanan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna liderlik etmiştir.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Kurtuluş Savaşı ile ortaya koyduğu 'Ya İstiklal Ya Ölüm' iradesinin sonucunda Cumhuriyet’in ilanıyla birlikte, Cumhuriyetimizi Anadolunun tüm renkleri ile kaynaştırarak milletimizi ortak bir hedef etrafında birleştirmeyi başarmış, yokluk içinde var olma mücadelesini tüm dünyaya da göstermiştir.

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk için yas günü değil, fikirlerine ve gösterdiği hedeflere ulaşmak için daha çok çalışmamız ve her zamanki gibi bir ve beraber olmamız gereken bir gündür. Bize düşen en önemli görev Atatürk'ün İlke ve Devrimleri doğrultusunda Cumhuriyetimizin fikir ve hedeflerine bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını daha ileri taşıyarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş medeniyet seviyelerine çıkarma gayreti içerisinde, yolumuza kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, milletimizin unutulmaz lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı, rahmet ve şükranla anıyorum.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık