Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Zabıta Ekipleri Sıkı Denetim Uyguluyor

Zabıta Ekipleri Sıkı Denetim Uyguluyor

Denetimlerde görülen eksikliklere müdahale edilerek gerekli uyarılar ve yaptırımlar uygulanıyor.

Karaman Belediyesi, vatandaşlarımızın sağlığı için Zabıta Müdürlüğü bünyesinde oluşturduğu Gayri Sıhhi Müessese İşyeri Denetim Ekibi tarafından gıda imalatı ve satışı yapan işyerlerini denetledi. Uzman personel ve zabıta ekiplerince yürütülen denetimlerde; işyeri açma ruhsatı, genel temizlik, üretilen mamüllerde kullanılan gıda ürünü ve destekleyici maddelerin son kullanım tarihleri, saklanma koşulları, üretim ekipmanlarının temizliği, personelin kıyafetleri ve ürünlerin kamufle edilmesinde kullanılan örtüler tek tek kontrol edildi.

Şehrin farklı bölgesindeki birçok üretim ve satış işletmelerini denetleyen ekipler, bazı işyerlerinde görülen eksiklikleri rapor ederek, eksikliklerin giderilmesi için süre verdi. Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, halk sağlığının korunması adına denetimlerin devam edeceği bildirildi.   

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık