Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

30 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Burhan’lıl ar Bayramlaşma programında bir araya geldiler.

Burhan’lıl ar Bayramlaşma programında bir araya geldiler.

Hollanda’da yaşayan Karaman’lı iş adamı Mahmut Sarp ve Mustafa Yıldırım’ın yönettiği “Hollanda Burhan Köyü Derneği” geleneksel hale dönüştürdükleri Bayramlaşma programını bu sene de Amsterdam’da ki Rhone Düğün Salonunda gerçekleştirdi.
 
Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından başlayan program da çocuklar ve yetişkinler için geleneksel köy oyunları gerçekleşti.
Tatlı İkramı sunulan programda çekilişler gerçekleşerek hediyeler verildi.
 
Haber Sitemize kısa bir açıklama yapan Dernek yöneticisi Mahmut Sarp; “ Burhan Köyü sakinleri olarak Hollanda’da zaman zaman kaynaşma programları gerçekleştiriyoruz. Bunlardan biri de Bayramlaşma programı. Biz bunu her sene yapmaya çalışıyoruz ve geleneksel hale getirdik.
Tabi Bu çalışma da gayretlerini esirgemeyen; Mustafa Yıldırım, Murat Tülbür, Ali Avcı, Zafer Kocabaş, Hakan Arslan, Fatih Avcı ve Taner Karagöz’e ve ayrıca programımıza katılan bütün köylülerimize çok teşekkür ederim. Sizin aracılığınızla da Karaman’da ki köyümüzde yaşayan bütün Burhan’lılara selam gönderiyoruz.” Dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık