Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

30 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Çoğlu Köyü Muhtarlığından Yağmur Duasına Davet

Çoğlu Köyü Muhtarlığından Yağmur Duasına Davet

Çoğlu Köyü Muhtarı Muhammet Bilal Çuldur, tüm köy sakinlerini ve çevre halkını önemli bir etkinlik için davet ediyor. Kuraklıkla mücadele etmek ve doğaya dualarla seslenmek amacıyla düzenlenecek yağmur duası etkinliğine katılım çağrısı yapıyor.
 
Tarım ve hayvancılık faaliyetlerinde yaşanan sıkıntıları hafifletmek için bir araya gelerek yağmur duası yapılma kararı alındığını açıklayan Muhtar Çuldur, . yağmur duası etkinliği, köyün ve çevre halkının dayanışma ve birlik ruhunu pekiştirmek ve duanın gücüne olan inancı artırmak için önemli bir fırsat olarak görülüyor.
 
Muhtar Muhammet Bilal Çuldur, herkesi bu anlamlı etkinliğe katılmaya ve dualara ortak olmaya davet ediyor. Çoğlu Köyünde gerçekleşecek olan yağmur duası etkinliği ve tüm katılımcıların dualarıyla yağışın bereketini talep etmesi bekleniyor.
 
Çoğlu Köyü Muhtarlığı ve sakinleri, yemek ikramının da olacağı bu etkinliğe , birlikte dualar ederek duanın ve kardeşliğin lütfuna güveniyor ve yağmur duasının kabul olması temennisiyle tüm ümmeti Muhammet’i (sav) bu duaya icabet etmek için davet ettiler..
 
Tarih : 21 Nisan 2024 Pazar
Yer : Çoğlu Köyü
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık