Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

30 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Ticaret Odasından Bayram Mesajı

Ticaret Odasından Bayram Mesajı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet ÇELİK ve Yönetim Başkanı Mustafa Gökhan ALKAN Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladılar. Yayınladıkları mesajda;
“İbadet, rahmet, bereket, sabır, yardımlaşma ve dayanışmanın pekiştiği bir Ramazan ayını daha geride bırakarak Bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgi, saygı ve hoşgörünün birleştirici gücü olan bayramlar milletimizin en güzel, en anlamlı günlerindendir. Kırgınlıkların unutulduğu, mutlulukların paylaşıldığı, dostlukların güçlendiği günler olan bayramlarda manevi değerlerimiz etrafında bütünleşeceğiz. Toplumsal yaşamımızda önemli yeri bulunan bayramlarımız, insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir.
 
Yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bu müstesna zaman diliminde depremzede kardeşlerimizi unutmadan, onlara kardeşlik elimizi uzatıp, gönül kapılarımızı sonuna kadar açmalıyız. Aynı inancın, ortak kültürün ve tarihin temsilcileri olarak bayramların hepimizin ortak sevinci ve mutluluğu olduğunu unutmamalıyız. Yardımlaşma ve dayanışmanın getirdiği güç birliğinin ve güzelliğin daima farkında olmalıyız. Toplumları güçlü kılan, fertlerini bir arada tutan bağların sağlamlığıdır. Bağların sağlam olması ise kuşkusuz insanların birbirine karşı hoşgörü içerisinde olması, birbirini sevmekten asla vazgeçmemesidir. En büyük zenginlik sevgidir.
 
Acıların dindiği, yaraların sarıldığı, savaşların son bulduğu bir bayram olması dileklerimizle; Ramazan Bayramınızı en samimi duygularımızla kutlar, barış, sevgi, kardeşlik, dostluk ve huzur içerisinde nice bayramlara kavuşmanızı temenni eder, sevgi ve saygılarımızı sunarız.” ifadelerine yer verdiler.
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık