Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

25 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Ali Güler’den seçimin kaderini değiştirecek talep

Ali Güler’den seçimin kaderini değiştirecek talep

1 Kasım seçimleri için Karaman’dan Milletvekili adayı olan Yrd. Doç. Dr. Ali Güler, Haber70.com haber sitesini ziyaret ederek seçim hakkında ki görüşlerini paylaştı.
Bu seçimin tarihi bir seçim olduğunun altını çizen Ali Güler, isim vermeden CHP seçmeninden talebi oldu. Seçmenden emanet oy istediğini belirten Ali Güler; “ Bu seçimin kaderini değiştirebiliriz, MHP olarak kazanacağımıza kesin olarak inanıyoruz. Ama halkımdan hizmet için emanet oy istiyorum. İktidar partisi ile aramızda fazla fark yok bunu çok rahat bir şekilde kapatabiliriz.” Dedi. 
CHP tabanın özellikle hayran kaldığı ve Atatürkçü çizgisiyle bilinen MHP’nin adayı Ali Güler; “ Halkımız terör lanetiyle karşı karşıya, sizde biliyorsunuz ki; Anasol-M Hükümetinde Terör bitmişti. Bunu herkes biliyor. AKP Hükümetinin yanlış politikaları bugün bu felaket noktasına getirdi. Bir zamanlar çıkan eve dönüş yasası ve Açılım projesi gibi çalışmalar PKK terör örgütünü maalesef güçlendirmiştir. PKK’lı teröristler zaman içerisinde gücünü kaybederken, AKP hükümetinin çıkardığı projelerle tekrar güçlerini toparlıyorlar.” Dedi. 
 
Açılım Projesinin ihanet olduğunu defalarca söylediklerini ama bugün maalesef haklı olduklarını belirten MHP Karaman Milletvekili adayı Ali Güler; “ Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli, Açılım projesinin “İhanet” olduğunu her defasında söyledi. AKP’li yöneticiler buna itiraz ederken, bugün itiraf etme noktasına geldiler. Bildiğiniz gibi Gerek sayın Cumhurbaşkanı olsun gerekse hükümet sözcülerinin televizyon ekranlarında ki acı itiraflarını görüyoruz. Ne diyorlar? Açılım Projesi sürerken PKK mayın döşemiş, Biz Güvenlik güçlerimize müdahale etmeyin dedik diyorlar… Bu resmen İhanetin belgesidir. Ne demek ya! PKK yola mayın döşerken siz sadece bakacaksınız, işte bu vatana ihanettir. Bu Maalesef ama maalesef MHP’nin yine haklı olmasıdır. Bu acıların bitmesi için Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarı şarttır.” Dedi.
 
MHP İktidarı için Karaman’dan da bir Milletvekili çıkması gerektiğini vurgulayan MHP Karaman Milletvekili adayı Ali Güler, CHP tabanını işaret ederek 1 Kasım seçimlerinde emanet oy istedi. MHP Karaman Milletvekili adayı Ali Güler; “ MHP’nin 1 Kasım seçimlerinde büyük başarı elde edecek, bu başarılardan biride İnşallah Karaman’da olacak. Onun için her siyasi partilerin tabanından emanet oy istiyoruz. AKP’nin Karaman’da 2 Milletvekili çıkarması; Açılım gibi projelerin devam etmesi demektir. Bu ihanet projelerin biran evvel bitirilebilmesi için Karaman’lı seçmenden emanet oy istiyoruz. Karaman’da ki 2 Milletvekilinin en azından birini MHP’nin çıkarması gerekiyor. Onun için tekrar söylüyorum, Lütfen 1 Kasım seçimlerinde emanet oy verin.” Dedi.
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık