Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Marmary Araçları iddiasına Elvan'dan yanıt geldi.

Marmary Araçları iddiasına Elvan'dan yanıt geldi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, bugün bazı haberlere konu olan Marmaray iddialarnın gerçeği yansıtmadığını belirterek ilgili araçların üretim süreçlerinin tamamlanmadığını ve yüklenici sorumluluğunda olan bu araçların test süreçlerinin tamamlanmasının ardından hizmete alınacağı bildirildi.
 
Marmaray'ın 29 Ekim 2013'te açıldığı ve bugüne kadar 52 milyon yolcu taşındığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
 
"Günlük 272 sefer yapılmakta 172 bin vatandaşımız Marmaray ile seyahat etmektedir. Çalışan araçlar test süreçleri tamamlanarak teslim alınan araçlardır. Habere konu araçların üretim süreçleri tamamlanmamış, araç üstü ekipmanları takılmamıştır. Yüklenici/üretici sorumluluğunda olan araçlardır. Test süreçleri tamamlanıp TCDD’ye teslim edildiğinde bu araçlar hizmete alınacaktır. Haberdeki iddialar gerçek dışıdır."

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık