Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

MHP'de Devir teslim yapıldı

MHP'de Devir teslim yapıldı

MHP Karaman il başkanlığında gerçekleşen törene, il başkanı Av. Oktay Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Mahmut Ünüvar, eski il başkanı İsmet İlmi Hatipoğlu, MHP’li il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Eski il başkanı İsmet Hatipoğlu’nun yaptığı konuşma sırasında birçok partili duygulu anlar yaşadı.

Hatipoğlu konuşmasında, ‘’Ülkücü Hareketin değişik kademelerinde geçirdiğim 40 senenin sonunda, hem birikim ve tecrübesiyle bu işi kaldırabilecek, hem de karakter ve şahsiyetinden emin olduğumuz ve gönül rahatlığıyla bırakabildiğim bir teşkilat oluştu. İnşallah Allah bu seçilen yeni merkez ilçe ve il yönetim kadrolarımızı utandırmasın. 
Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi’ne günümüzde o kadar ihtiyaç var ki, işte görüyorsunuz her gün bir vatan parçası teröristler tarafından işgal ediliyor. Ve devlet hükmiyetini orada gösteremiyor. AKP’nin 2002 yılında başlayan ve halen devam eden yıkım süreci dönemin başbakanı şimdiki cumhurbaşkanı Erdoğan’ın güdümüyle devam eden ve bu hükümetin bizim milyonlarca liramızı heba eden binlerce insanımızın şehit düşmesine, mağdur olmasına vesile olan bebek katiliyle müzakere masasına oturduğunu görüyoruz.
Ve Pazar günü Başbakan ‘hoca’ diye tabir edilen Davutoğlu, Diyarbakır kongresinde Kobaniye selam gönderiyor ve seçim müziğini Kürtçe çaldırabiliyor. Ve o bölgede PKK paçavra bayrakları göndere çekiliyor her türlü yere asılıyor. Bunu şunun için anlatıyorum burada da bu zihniyete hizmet eden özellikle bürokratik seviyede vali, kaymakam, daire müdürü gibi insanlar var. Bu hafızayı asla unutmamak lazım. Bunun için teşkilat kademelerindeki ‘güvenli’ oluş önemlidir.
Kongre günü salonda bir siyasi partinin seçiminin yapıldığını anımsatan süsleme yapmak istedik. Ama partimizin bayrağının asılması bazı bürokratlar tarafından engellendi. Vali Bey’i aramamıza rağmen durum değişmedi. İşte bu nedenle Milliyetçi kadrolar bu hafızayı unutmadan emin adımlarla iktidar yolunda ilerlemelidir. Bu vesileyle ilgi ve alakanızdan dolayı hepinize teşekkür ederim.’’ Dedi. Törende konuşan il başkanı Av. Oktay Yılmaz, ‘’ bir il başkanından öte siyasi model olarak davamıza verdiği hizmet ve desteklerden dolayı başkanımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum’’ dedi.
Devir teslim töreni, görevi devreden İsmet Hatipoğlu’na Yeni il başkanı Av. Oktay Yılmaz tarafından plaket verilmesi ile son buldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık