Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Mustafa Bayır gündemi değerlendirdi.

Mustafa Bayır gündemi değerlendirdi.

Silahlarla tehdit edilerek oy vermek zorunda bırakılan vatandaşların olduğu ülkemizde 1 Kasım'da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri'nde kazananın Türkiye olacağını söyleyen AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bayır, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlayan demokrasi hamlesi hiçbir şekilde engellenemeyecektir. 1 Kasım'da kazanan yeni ve güçlü Türkiye olacaktır." dedi.
1 Kasım seçimlerinin Karaman'ın geleceğine yön verebilmek adına önemli bir dönüm noktası olacağına dikkat çeken 26. Dönem AK Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bayır, "Ülkemizde yapılacak genel seçimler sonrası tek başına güçlü bir AK Parti iktidarı gözükmektedir. Karaman'ın geleceğine yön verecek plan, proje ve yatırımlar ancak AK Parti iktidarı ile mümkün olacaktır. Partimizin yarın (18.09.2015) açıklayacak olduğu Karaman Milletvekili listesi ile daha güçlü bir Karaman için start verilecektir." dedi.
Malum çevrelerin teröre destek vererek halkımızın birliğini bozmak ve Türkiye'yi karıştırmak adına çeşitli yollara başvurduklarını dile getiren Mustafa Bayır, "Toplumsal çatışma çıkarabilmek adına gazetelere demeç verenler, köşe yazısı yazanlar, sosyal medya üzerinden iftira ve yalana dayalı yayınlar yapanlar hüsrana uğrayacaktır. Dün ülkemiz üzerinde hain planlarını yapanlar yok olup gittiler. Bugün de alçakça planlar kuranlar yok olup gidecektir. Bu vatan bu millet bakidir." dedi.
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık