Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası Etkinlikleri Başladı

3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası Etkinlikleri Başladı

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası kapsamında yapılması planlanan etkinlikler Tarım Fuarı ile başladı. Tarım Fuarına ziyarete gelen misafirlerin yoğun ilgisinin olduğu stantta broşürler ile organ bağışının önemi anlatıldı.
          İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Rıza ALTUNSOY  “ 3-9 Kasım Organ ve Doku Bağışı haftası nedeniyle yaptığı açıklamada ‘’Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de organ bağışı ve nakli sayıları yetersizdir. Halkımızın kan bağışına olan desteği nasıl üst safhada ise beklentimiz organ bağışına da tam destek verilmesidir.18 yaşını doldurmuş her birey organlarını bağışlayabilir. Tedavisi sadece organ ve doku nakli ile olan ve büyük bir ümitle organ bağışı bekleyen hastalarımıza, ölüm ile yaşam arasındaki ince bir çizgide verdiği bu zorlu mücadeleye katkıda bulunarak, onlara bir ümit ışığı olmalıyız “ diyerek organ bağışının önemine vurgu yaptı ve halkımızın bu konuda   hassasiyetlerinin artmasına , duyarlı olmaya davet etti. 
      Karaman İl Sağlık Müdürlüğü olarak 3-9 Kasım Organ ve  Doku  Bağışı Haftası  etkinliklerimiz “ 3-4 Kasım Türkçe Parkı’nda , 5-6 Kasım Makro AVM’de ” devam edecektir.Tüm halkımız davetlidir.

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık