Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Ameliyat İçin Afyonkarahisar’dan Karaman’a Geldiler.

Ameliyat İçin Afyonkarahisar’dan Karaman’a Geldiler.

Doğuştan peygamber sünneti (hipodpadias) olan ve tedavisi için cerrahi müdahale gereken oğlunun sağlık sorunları nedeniyle Karaman Devlet Hastanesine gelen anne Sultan YERLİKAYA yaptığı açıklamada Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Orhan FESÇEKOĞLU’nu Afyon’dan tanıdıklarını, ilk çocuklarının tedavisinde kendilerine çok yardımcı olduğunu belirterek kendisinin hekimliğine, cerrahisine güvendiklerini ve her şeyden önce insanlığını çok sevdiklerini belirtti. “Ameliyatımız başarılı geçti. Yaklaşık bir haftadır hastanedeyiz. Hastaneden ve diğer personellerden çok memnun kaldık. Başta doktorumuz Op. Dr. Orhan FESÇEKOĞLU’ na ve emek veren tüm çalışanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Op. Dr. Orhan FESÇEKOĞLU’da açıklamasında hasta yakınlarının kendisini ilk aradıklarında bu ameliyatın Afyon’da da yapılabileceğini söylediğini ancak ailenin ısrarla çocuklarının tedavisini ve ameliyatını kendisinin yapmasını istediklerini dile getirdi. Op. Dr. FESÇEKOĞLU “ Afyon’da hem çocuk Hastanesi hem de Tıp Fakültesi Hastanesi var. Buna rağmen buraya gelmeleri, bizi ve hastanemizi tercih etmeleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Küçük hastamızın ameliyatı başarılı şekilde geçti. Halen sondası mevcut. Sondası bir iki güne kadar çıkarılarak kontrolleri yapılacak. Ve ardından taburcu edilecek” şeklinde konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık