Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

Gurbetçi vatandaşlar için Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Covıd-19 testi yapılıyor

Gurbetçi vatandaşlar için Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Covıd-19  testi yapılıyor

Yaz tatillerini anavatanda geçirmek üzere Avrupa’nın çeşitli yerlerinde Ülkemize gelen ve izin bitiminde dönüş yoluna çıkacak olan gurbetçi vatandaşlarımız için hastanemizin ücretli veznesinde kayıtlarını yaptırdıktan sonra haftanın her günü saat 09:00 ile 17:00 arası Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Covıd-19 ( PCR ) testi merkezi kurulmuştur. Yaklaşık olarak iki aydır hizmetine devam eden merkez, haftanın yedi günü vatandaşlarımızın daha az riske maruz kalmamaları ve rahatlıkla işlerini halledebilmeleri sebebiyle Covıd-19 biriminden farklı bir bölümde hizmete açılmıştır. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yılmaz; Gurbetçi vatandaşlarımızın geldikleri ülkelerin bazıları son 48 saat içerisinde sonucu alınmış PCR testi istemektedir. Bu sebeple vatandaşlarımızın Gümrük kapılarında mağduriyet yaşamamaları için artık Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Covıd-19 (CPR) testi yapılmaktadır.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık