Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Mart 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

Hemşirelere Süpriz Kutlama

Hemşirelere Süpriz Kutlama

Genel Sekreter Dr. Ayhan ERENOĞLU ’nun vefatının ardından sağlık çalışanlarının kendi rızalarıyla Mayıs ayı içindeki tüm programları iptal etmeleri üzerine Hastane yönetimi hemşireleri nöbette sürpriz ziyaret ederek “ iyi ki varsınız “ mesajıyla günlerini kutladı.

Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliğe İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Hüseyin KARASÜLEYMANLIOĞLU, Hastane Yöneticisi Op. Dr. Orhan FESÇEKOĞLU, Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Ahmet ŞANLI, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Naime SAYDAM ile tüm klinik sorumlu hemşireleri katıldı.

Nöbet tutan hemşireler görevleri başında ziyaret eden kalabalık ekibi görünce önce çok şaşırdılar, ardından çok duygulandılar. “ Böylesi hüzünlü bir hafta da günlerini unutmadıkları ve özellikle gece nöbetinde yapılan bu anlamlı ziyaret için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Hastane Yöneticisi Op. Dr. Orhan FESÇEKOĞLU ziyaret ettikleri her hemşireye “sunulan sağlık hizmetlerine katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız. Her zaman yanınızdayız” diyerek karanfil takdim etti.

İdari Ve Mali Hizmet Başkanı Hüseyin KARASÜLEYMANLIOĞLU da “tüm hemşirelerimizin hemşirelik haftalarını kutluyorum. Bu etkinliğe emek veren, katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Hemşirelik Haftası kutlama ziyaretinde, tüm sorumlu hemşireler tarafından servislerindeki nöbetçi hemşirelere yaptıkları pastalar sunuldu. Kutlamalara zaman zaman hasta ve hasta yakınları da katıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık