Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

20 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

İl Sağlık Müdürlüğü Olimpiyatlardan Galibiyetle Geldi….

İl Sağlık Müdürlüğü Olimpiyatlardan Galibiyetle Geldi….

TAPDER ( Tüm Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Derneği ) tarafından 2-6 Kasım tarihleri arasında organize edilen ve Antalya ilinde düzenlenen ‘ULUSLAR ARASI ACİL SAĞLIK OLİMPİYATLARI ve AMBULANS RALLİSİ ’ne ilimizi temsilen 112 Acil Ekibi ve UMKE ( Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi) olarak katılım sağlanmıştır.
Birçok güncel bilgilerinde verildiği oturumlar ile birlikte konusunda uzman kişiler tarafından çeşitli eğitimler ve sunumlar düzenlenmiştir. Ayrıca organizasyon dahilinde 112 ASHİ ve UMKE ( Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi ) çalıştayları da düzenlenmiş olup ekiplerimiz çeşitli konularda görüş ve önerilerini dile getirmişlerdir.
Ekiplerin bilgi, beceri, kendi aralarında uyumunun da göz önünde bulundurulduğu yarışmalara ülkemizden 26 il ve 4 ayrı ülkeden temsilciler katılmıştır.
İlimizi temsilen katılan UMKE ( Ulusal Medikal Kurtarma Ekibimiz ) yarışmada ‘TIBBİ ACİL DURUM YÖNETİMİ SİMÜLASYON ETABI’nda birinci ve ‘TRİYAJ ETABI’nda üçüncüsü olarak başarılı bir yarışma çıkarmış olup, takdir kazanmıştır.
İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Rıza ALTUNSOY yaptığı açıklamada ; “ Karaman İli olarak böyle bir organizasyona ilk defa katılıyoruz. Bundan sonra da inşallah sağlık adına yapılacak olan her türlü programlara ekip arkadaşlarımızın katılımını sağlayarak eksikliklerimizi tamamlama gayreti içinde olacağız. Yarışmaya katılan ve başarı sağlayan ekibimizi tebrik ediyorum “ dedi

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık