Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

16 Nisan 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

KMÜ İle Özel Karaman Hastanesi Protokol İmzaladı

KMÜ İle Özel Karaman Hastanesi Protokol İmzaladı

Rektörlük Makamında KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül ile Özel Karaman Hastanesi Yetkilisi Dr. Mehmet Polat tarafından imzalanan protokol kapsamında üniversite çalışanları ve birinci dereceden yakınları, üniversite öğrencileri ile üniversitede yüklenici firma personeli hastane hizmetlerinden indirimli olarak yararlanacaklar.
Üniversite çalışanlarını, üyelerini ve birinci derecede yakınlarını (anne, baba, eş, çocuklar, eşin annesi, eşin babası ve çocuğunun eşi) kapsayan protokol, hastalık veya kaza sonucu ortaya çıkan sorunlar ile ayakta veya yatarak teşhis ve tedaviler için gerekli her türlü tıbbi müdahalenin yapılmasını içeriyor.
Üniversite öğrencilerinin ve personelinin hastane hizmetlerinden yararlanabilmeleri için kendilerini tanıtan kimlik kartı ile hastaneye başvurmaları yeterli olacak.
İmza töreninin ardından konuşan KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, “Sağlık sektörü her bireyin ihtiyaç duyacağı, yolunun düşeceği bir sektör. Protokol sayesinde gerek personelimizin gerekse öğrencilerimizin sağlıkla ilgili ihtiyaçlarını daha kolay ve ekonomik bir şekilde çözümlemelerini umut ediyorum.” dedi. 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık