Sebahat Gür Sağlığına kavuştu.

89 Yaşındaki Sebahat Teyze Sağlığına Kavuştu, Doktorlarına Teşekkürü Unutmadı

SAĞLIK Yayın: 25 Temmuz 2025 - Cuma - Güncelleme: 25.07.2025 15:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News
Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde 20 gündür tedavi gören 89 yaşındaki Sebahat Gür, gördüğü titiz tedavi ve yakın ilgiyle sağlığına kavuştu. İlerlemiş yaşına rağmen gösterdiği azim ve sağlık ekibinin özverili çalışmaları sayesinde yeniden ayağa kalkan Sebahat Teyze, hastaneden mutlu ayrıldı.
 
Tedavi sürecinde kendisiyle yakından ilgilenen sağlık çalışanlarına teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Gür, özellikle Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Şükrü Salih Toprak’a, Başhekim Yardımcısı Mesut Ünal’a, aynı zamanda fizik tedavi uzmanı olan Başhekim Yardımcısı Dr. Burak Demir’e ve Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ahmet Yılmaz’a şükranlarını iletti.
 
Sebahat Teyze yaptığı açıklamada, "Allah devletimize, doktorlarımıza zeval vermesin. Hepsiyle tek tek ilgilendiler. Sayelerinde bugün çok daha iyiyim. Hepsine dua ediyorum." diyerek memnuniyetini dile getirdi.
 
Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi yetkilileri ise, “Her hastamız bizim için kıymetlidir. Sebahat Teyze’nin sağlığına kavuşması bizleri de mutlu etti. Tüm ekibimize teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
Sağlık hizmetlerinde insan odaklı yaklaşımın bir kez daha önem kazandığı bu örnek olay, Karaman’daki sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarının da somut bir göstergesi oldu.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.