Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

18 Nisan 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

AK Gençlik Karaman’da Gönüllere Girdi

AK Gençlik Karaman’da Gönüllere Girdi

Şehirdeki gençleri özellikle de yeni seçmenleri ziyaret ederek gönülleri fethetmeyi başardı.

Genel Merkez Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birim Başkanı Samed Sefa Kaya, Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı İç Anadolu Bölge Koordinatörü Yasin Dursun, MKYK Üyesi Ebrar Çoban ve MKYK Üyesi Burak Çoşkun dün Karaman’a ziyaret gerçekleştirerek öncelikle AK Parti Karaman İl Başkanı Abidin Çağlayan’ı Makamında Ziyaret Ettiler. Ardından Av. Kemal Toprak’ın geçtiğimiz günlerde oluşturduğu yönetimi ile bir araya gelen Ankara heyeti teşkilat binasındaki ziyaretlerin ardından Cuma namazını gençlerle beraber kılmak için Ömer Dinçer Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Camii’ne gitti.

Cuma namazının ardından gençlerle yemek programında buluşan heyet gençlerle hasbihal ederek onların dert ve sıkıntılarına ortak olarak yaşadıkları zorlukların çözüleceği sözünü verdiler. Yemek programında konuşan Genel Merkez Gençlik Kolları Yeni Seçmen Birim Başkanı Samet Sefa Kaya, gençlere ‘Ankara’da her zaman ulaşabileceğiniz bir abiniz var ne zaman isterseniz bizimle iletişime geçebilir ziyaretimize gelebilirsiniz.’ diyerek gençlerle adete gönül köprüsü kurdu.

Yemek programının ardından Necmettin Erbakan Parkına giden heyet o an orada bulunan aileler ve gençlerin masalarına misafir olarak hasbihal ettiler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını ilettiler. Cumhurbaşkanı’nın selamını alan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi. Gençlerle eğlenceli vakit geçiren AK Gençlik Karamanlı Zümra Nur’un selamını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletme sözü vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ulaştırmak üzere fotoğraf ve video çektiler. Ardından Necmettin Erbakan Parkı halı sahasından gençlerle futbol maçı yapan AK Gençlik maçın ardından gençlerle hatıra pozu vererek gençlere lisanslı futbol ve basketbol topu hediye etmeyi de ihmal etmedi.

Necmettin Erbakan Parkı’nı ziyaretin ardından genç girişimcileri ziyaret eden AK Gençlik genç girişimcilerle hasbihal etti onları dinleyerek gençler hakkında hayata geçirilecek olan projeler hakkında bilgi vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını genç girişimcilere ilettiler.

Son olarak İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Kemal Toprak, Ankara AK Gençlik heyetini Yunus Emre Camii ve Türbesine ziyarete götürerek Yunus Emre’nin Karaman’ın kültüründe olan önemleri hakkında bilgi verdi. 2021 Yunus Emre yılı hakkında bilgi vererek Karaman olarak 2021 Yunus Emre yılı hakkında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Heyet burada hatıra pozu verdikten sonra şehirden ayrıldı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık