Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

05 Mayıs 2024, Pazar

Son dakika Karaman haberleri

Ak Parti delegelerini seçimle belirleyecek

Ak Parti delegelerini seçimle belirleyecek

Ak Parti Karaman İl Başkanı Kerim Dereli, Bugün yaptığı basın toplantısında Karaman Teşkilatının delege seçimini yapacağını söyledi.

 

Haberin Videosunu Tıkla İzle

 

Kerim Dereli açıklamasında; " Gerçekleştirilecek olan 5 inci olağan kongre takvimi 15 eylül 2014 tarihinde başlamıştır. 22 şubat 2015 tarihinde il kongrelerinin sonuçlanması ile büyük kongreden önce ki süreç tamamlanmış olacaktır. 

5 inci olağan kongre sürecimizin ilk ve en önemli aşaması köy ve mahalle delege seçimleridir. Delege seçimleri parti içi demokrasinin temel taşıdır. Bunun için delege seçimleri köy mahalle  ve beldelerimize kayıtlı tüm üyelerimizin katılımıyla ve sandık konularak yapılacaktır. 
Delege seçimleri partimizin ve toplumumuzun her kesimini kucaklayan adil bir anlayış ile tüzüğümüzde ve yönetmeliğimizde belirtilen kıstaslar ve ilkeler göz önüne alınarak gerçekleştirilecektir.
İlimiz / ilçemizdeki delege seçimleri tüm köy ve mahallemizde birlik ve beraberlik içinde yapılacaktır. Böylece parti içi demokrasinin ve seçmenimizle bütünleşmenin en önemli temeli köyde mahallelerimizde atılmış olacaktır. 
Daha sonra kongre takvimine uygun olarak 1 Kasım 31 Aralık 2014 tarihleri arasında ilçe kongreleri ve 22 kasım 2014 - 22 şubat 2015 tarihleri arasında da ilk kongrelerini gerçekleştirilecektir." dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık