Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Nisan 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Celalettin Güngörer AK Parti’nin 12. Kuruluş yıldönümü mesaj

Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Celalettin Güngörer AK Parti’nin 12. Kuruluş yıldönümü mesaj

Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Celalettin Güngörer, Ak Partinin kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Ülkemizin siyasi, ekonomik ve sosyal yönden kriz üstüne kriz yaşadığı, kavramların içinin boşaltılıp değerlerin yıpratıldığı, ümitlerin karardığı bir dönemde, 14 Ağustos 2001 tarihinde, Milletimizin istediği ve özlediği gibi bir siyaset yapmak gayesiyle, yeni ve taze bir anlayışla, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Genel Başkanlığında Adalet ve Kalkınma Partisi kurulmuştur.

AK Parti “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek, başından beri toplumsal taleplerle doğru ve düzgün bir ilişki kurmuş, bu bakımdan daha kurulmadan ve kurulduğu günden beri yapılan tüm kamuoyu yoklamalarında birinci parti olmuştur. Girdiği beş seçimde istikrarla oylarını artırarak çıkan ilk ve tek partidir.

Başından beri yapılması mümkün olmayan şeyler için halka boş vaatlerde bulunmamak, AK Parti’nin ayırt edici özelliklerinden biridir.

Milletimiz, ilk defa sözünün arkasında duran, gerçekten bir hizmetkâr gibi milleti için gece gündüz demeden çalışan, gerektiğinde özeleştiri yapabilen, planladığının çok üstünde hizmetleri gerçekleştiren, ülke içinde ve dışında haklarını ve itibarını kuvvetlendiren, samimi bir lider ve siyasi kadroyla karşılaşmıştır. Yunus Emre’nin tabiriyle “Yaradılanı severiz Yaradan’dan ötürü” mantığıyla hareket eden bir hizmet anlayışıyla muhatap olmuştur.

12 yıllık iktidarımızda planlananın çok üstünde hizmetler gerçekleştirilmiş; saymakla bitirilemeyecek oranda, her alanda farklı, büyük projeler yapılmış ve uygulanmış; Türkiye adeta lider ülke konumuna gelmiştir. Bu bakımdan iktidara geldiğinden beri gerçek vaat ve icraatlarıyla “İlklerin ve enlerin partisi” olmayı başarmıştır.AK Parti İktidarı tüm bu yönleriyle tarih yazmıştır. Devrim niteliğinde attığı adımlarla Türk siyasi tarihinin önemli bir dönüm noktasını oluşturmaktadır. Şimdiden araştırma ve tezlere konu olmuştur. Birçok konuda lideriyle, ekibiyle ve teşkilatlarıyla rol model olarak görülmektedir. Güven ve istikrarın sembolü haline gelmiştir.

Tüm bunlar bizim sorumluluğumuzu artırmaktadır. Rehavete kapılmadan daha fazla çalışmamız ve performansımızı arttırmamız gerektiğini hatırlatmaktadır.

AK Parti’yi kurarak tarihe düşülen notlarda bizim de katkımız olmasını sağlayan Genel Başkanımız ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a minnet ve şükranlarımızı arz ediyorum. 14 Ağustos Partimizin 12. Kuruluş Yıldönümünün Teşkilatlarımıza ve bize desteğini artırarak devam ettiren hemşerilerimize hayırlar getirmesini diliyorum.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık