Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

27 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

AK Parti’nin Haberi Belediyeye tepkileri arttırdı

AK Parti’nin Haberi Belediyeye tepkileri arttırdı

Belediye’nin alel acele açılışını yaptığını söyleyen AK Parti bunun seçim için bir göstermelik proje olduğunu ortaya koydu.
 
AK Parti Bugün yaptığı basın açıklamasında; "Belediye’nin alel acele açılışını yaptığı bir projenin daha göstermelik olduğu ortaya çıktı
Karaman Belediyesi'nin önemli projelerinden biri olarak lanse edilerek seçime 3 hafta kala “Mümine Hatun Çarşısı” adıyla açılan kadınlara yönelik satış merkezinin bom boş olduğu gözlendi.
Dirift alanından sonra seçim gayesiyle açılan tesisin tamamen boş olduğu vatandaşlar tarafından görüntülenerek sosyal medyaya atıldı. Karaman Adliyesi arkasındaki alanda yer alan çarşı seçim önü apar topar açılmıştı ama âtıl görüntüsü vatandaşların gözünden kaçmadı. “Hiçbir şey yapmadan 5 yıl geçiren belediyenin seçime haftalar kala göz boyamak için açtığı tesislerden biri daha…” diyerek tepki gösteren vatandaşlar görüntüleri sosyal medyadan paylaştı."

Haber Videosu


Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık