Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Başbakan Kağnıcı’dan Atatürk’e hakaret eden şahsa tepki

Başbakan Kağnıcı’dan Atatürk’e hakaret eden şahsa tepki

Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan kendini bilmez bir şahsın sosyal medya hesabında, ülkemizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret içeren paylaşım yapmış olduğunu öğrendik ve Atatürk’ün Ata yurdu olan şehrimizde böyle bir paylaşımın olması bizleri derinden üzdü. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bu ülkede yaşıyorsanız ve onun kurduğu devletten maaş alıyorsanız böyle bir paylaşım kabul edilemez. Tüm Dünya’nın önünde saygıyla eğildiği bir Dünya liderine her ne maksatla olursa olsun böyle bir saygısızlık yapılmasını kınıyoruz. Kimse sizi zorla bu ülkenin vatandaşı olarak tutmuyor, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bu ülkede yaşamak zorunda değilsiniz, Atatürk’ün kurmadığı dilediğiniz başka bir ülkede yaşayabilirsiniz. 

Hiç kimse hiç kimseye hakaret edemez. Sevmiyor olabilirsiniz ancak saygı duymak zorundasınız. Karaman Valiliğimiz başta olmak üzere bütün ilgili kurumlarımızın bu şahıs hakkında gereken işlemleri yapacaklarından şüphemiz yoktur. Atatürk’ün kurduğu parti olan Cumhuriyet Halk Partisi olarak da şahıs hakkında yasal işlemlerin başlatılması için gereken adımları atıyoruz. Bir ulusun umudu, kurtarıcısı olan cennet vatanımızı işgal güçlerinden kurtarıp bizlere özgürlüğümüzü kazanmamızda öncü olan, hür yaşamamız için büyük mücadeleler veren, bizleri dini özgürlüğümüze kavuşturan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan saygısızlığın cezalandırılması gerekmektedir. Türk ulusunun ebedi önderi Atatürk’ün kime neye benzediği bellidir ama malum şahsın Türk milletine benzemediği aşikardır. Türk milleti ahlaklıdır, atasına saygılıdır, ecdadını rahmetle anar, tarihine bağlıdır. Cumhuriyet Halk Partisi Karaman örgütleri olarak çirkin olayın takipçisi olacağız. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık