Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

27 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

CHP Adayı sertçelik Belediye yönetimini hedef aldı

CHP Adayı sertçelik Belediye yönetimini hedef aldı

Seçim çalışmalarını resmi kurum ziyaretleriyle sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Karaman Belediye Başkanı Adayı Recep SERTÇELİK, Belediye merkez bina çalışanlarıyla buluştu. SERTÇELİK, buluşma sonrası şu açıklamayı yaptı:
 
“Belediye merkez binada, yöneticiler ve belediye çalışanlarımızı ziyaret ettik. Belediyede yapılan hizmetler konusunda çalışanlarımızla görüş alışverişinde bulunduk. İlgileri için teşekkür ediyoruz.
Belediye yönetiminin halkın parasını israf ettiği konusunda Karaman halkında bir kanaat hakim. Şeffaflık olmadığı , herhangi bir konuda bilgi verilmediği, açıklama yapılmadığı için bu kanaat giderek yaygınlaşıyor.
İsrafın yoğunlaştığı, gizliliğin olduğu yerlerden biri de, Belediyeye ait hizmet araçları…
 
Belediyeye ait kaç tane hizmet aracı var, açıklayan yok. Belediyeye ait bir araç, sivil plaka takmayı gerektiren hangi işlerde kullanılabilir ki bu araçlar sivil plaka takıyorlar, söylenmiyor. Bu araçları kimler, hangi işlerde kullanıyor belli değil.. Bu araçların belediye bütçesine yükü ne kadar, bilene aşk olsun!..
Aslında bu soruların tümünün cevabını bilen birileri elbette var da, halkın öğrenmesinden korkuyorlar.
Belediye yönetimine geldiğimizde, Başkan makam aracı dahil, bütün hizmet araçları bir havuzda toplanacak, yapılacak hizmet araç gerektiriyorsa kullanılacaktır. Başkan dahil hiçbir Belediye personeli araçları özel işleri için kullanmayacaklardır. İhtiyaç fazlası araçlar satılacak ve bütçeye gelir kaydedilecektir. Belediyeye ait bütün araçlar resmi plaka takacak, ayrıca araçta “Karaman Belediyesi Hizmet Aracıdır” ibaresi bulunacaktır. Araç sürücüleri, zorunlu olarak yakalarında “personel kimlik kartı” taşıyacaklardır. Hizmet araçlarının belediyeye getirdiği yük, giderler kaleminde açıkça gösterilecektir.
Şaka değil, gerçek; 1 Nisan’da israf ve gizlilik ortadan kalkacak!..”
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık