Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Nisan 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

CHP BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

CHP BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

 Cumhuriyet Halk Partisi il başkanı Ahmet Ertuğrul, seçim çalışmalarına erken başladıklarını, bu seçimlerde iddialı olduklarını ve Karaman’da en az 5 belediye başkanlığını kazanacaklarını iddia etti.

Basın mensuplarıyla iftarda bir araya gelen CHP il Başkanı Ahmet Ertuğrul, CHP Merkez ilçe başkanı Mustafa Cem Kağnıcı  partililere çalışmalar hakkında bilgi verdi.İftarda siyaset yapmadıklarını söyleyen Ertuğrul:”Karaman’da siyasilerin birlikteliği  örnektir. Mersin’deydik ve oradaki siyasi kirliliği gördük.Karaman’ın hoşgörüsü ön planda.Biz CHP olarak seçim çalışmalarına erken başladık. Süreç devam ediyor ve aday adayı olmak için 8’i il yönetiminden, 2’si merkez ilçeden olmak üzere toplam 10 yönetim kurulu arkadaşımız istifa ettiler.31. Temmuz olan adaylık müracaatı ise genel merkezimiz tarafından 19 Ağustos’a kadar uzatıldı..Biz seçim süresinde siyaset yapacağız, özele girmeyeceğiz.”

5 BELEDİYEYİ ALACAĞIZ

İl Başkanı Ertuğrul, bu seçimlerde farklı bir anlayış getirdiklerini ve geçmişten ders alarak çok adaylı olan yerlerde birleşerek kendi güçlerini artırmak istediklerini belirterek:”Göktepe’de  4 aday adayı çıktı, görüştük 2’ye indi, şimdi bunu tek adaya dönüştürüp, orada başkanlığı kazanmak istiyoruz.Keza Ayrancı’da ilçe başkanımız aday adayı oldu, ayrıca çok ciddi görevde bulunan 2 tane kamu görevlisi de aday olacak.Akçaşehir’e tek aday olacak, Ermenek’de ise 3 aday adayı var. Ankara,İstanbul ve Mersin’de önemli kamu görevi yapan arkadaşlar.Genel merkezimiz üç kamuoyu şirketi ile anlaştı, araştırmalar yapılacak, temayül yapacağız ve en iyi, kazanacak,halkın tasvip ettiği isimlerle yola çıkacağız.CHP bu seçimlerde sıçrama yapacaktır, biz başarılı olmaya mecburuz.Başarıya giden yolda, engelleri kaldırmaya kararlıyız.”







Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık