Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

04 Mayıs 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

CHP, “GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ“

CHP, “GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ“

 CHP Belediye Başkan adayı Merih Ünver “30 Mart’ta ipi göğüslemeye saatler kaldı, gümbür gümbür geliyoruz”

            Seçime sayılı saatler kala, seçim kampanyalarının sonuna yaklaşan siyasi partiler, yarın yapılacak seçime kenetlendi.

            CHP İl Başkanı Ahmet Ertuğrul dün parti binasında parti mensuplarına ve Karamanlılara teşekkür etti.

            Ertuğrul dedikodu siyaseti yapanlara, Karamanlıların 30 Mart’ta sandıkta cevap vereceklerini belirterek “CHP Karaman’da, adayımız Merih Ünver’le birleştiren güç olmuştur. Gece gündüz demeden çalışan tüm arkadaşlarıma ve bize bu seçimlerde hem gönlünü hem de oyunu verecek tüm Karamanlılara teşekkür ederim.” Dedi.

            CHP Belediye Başkan adayı Merih Ünver konuşmasında “ 7 ay önce yola çıkarken şunu söylemişti;  içimdeki insan ve memleket sevgisiyle yola çıkıyorum ve 7 ay sonra bu sevgi kazandı. Evet zorlu bir mücadeleydi, ama biz bunun üstesinden geldik. Gitmediğiniz kapı size açılmaz, tutmadığınız elin sıcaklığını bilemezsiniz, bakmadığınız gözün içinde o sevgi enerjisini alamazsınız. İşte biz bu seçim kampanyasında bunu başardık. 30 Mart’ta ipi göğüslemeye saatler kaldı. Biz gümbür gümbür geliyoruz. Bana güç verdiniz, beni onurlandırdınız. Her birinize ve Karamanlı hemşerilerime gösterdikleri sevgiden dolayı çok teşekkür ederim.” Dedi.

            Parti binasında düzenlenen teşekkür toplantısının ardından CHP Belediye Başkan adayı Merih Ünver ve partililer ELLERİNDE BAYRAKLARLA İsmet PAŞA caddesinde Karamanlıları selamladı.



























Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık