Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Nisan 2024, Cuma

Son dakika Karaman haberleri

CHP İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı'nın Yeni Yıl Mesajı

CHP İl Başkanı Mustafa Cem Kağnıcı'nın Yeni Yıl Mesajı

        Yepyeni umutlarla girdiğimiz 2020 yılı, tüm dünya ve ülkemiz için Covid-19 virüs salgınıyla beraber çok zor geçti. Millet olarak büyük acılar yaşadık, sevdiklerimizi kaybettik, ekonomik olarak sıkıntılarımız zaten çok iken pandemi ile beraber daha yoğun ekonomik sorunlarla boğuşmaya başladık ve yaşantılarımız kısıtlamalarla değişti. Yeni hayat düzenine geçtik mecburen, 2020 yılının muhasebesini yaparken, 2021 yılının en iyi şekilde geçmesi için hangi adımların atılması gerektiğini düşünmek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmek durumundayız. 
Her şeye rağmen yeni yıl demek, yeni bir başlangıç, yeni bir umut ve umutları yeşertmek için çok çalışmak, daha mutlu, daha huzurlu bir gelecek için çok büyük sorumluluk üstlenmek demektir. Biz Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak bu sorumluluğu üstlenmeye hazırız.
Ülkemizin, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, özgürlükleri çoğaltan, demokrasisini kökleştiren, kamu yönetimini saydamlaştıran, ekonomisini büyüten bir ülke olması için çalışmalıyız. 2021 liyakata dayalı istihdam politikasını, şeffaflığı, kuvvetler ayrılığını, parlamenter demokrasiyi savunanların, erkek egemen şiddete boyun eğmeyen kadınların; akla, vicdana ve ahlaka sığmayan dayatmaları reddeden gençlerin demokratik taleplerinin yükseldiği; hak, hukuk ve adalet uğruna verdiğimiz mücadelenin kökleştiği bir yıl olacak.
Nerede yaşam varsa orada umut vardır. Covid-19 virüsünün, savaşların, kötülüklerin, düşmanlığın ve yoksulluklar ile toplumları derinden etkileyen doğal afetlerin 2020yılında  kalması umuduyla önümüzde ki  yeni yılın ve yılların ülkemize ve tüm dünyaya demokrasi, adalet, barış, sağlık, refah, hoşgörü ve güzellikler getirmesi dileğiyle tüm Karamanlı hemşerilerimin yeni yılını kutluyor, sağlıklar diliyorum.                        

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık