Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

27 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Elma Üreticimiz Kazanacak, Akçaşehir Kazanacak

Elma Üreticimiz Kazanacak, Akçaşehir Kazanacak

Akçaşehir'in sevilen CHP'li Belediye Başkan Adayı Soner Yeşildaş, elma üretiminde ciddi bir yere sahip olan Akçaşehir'de Elma Ayırma ve Paketleme Tesisi olmaması düşünülemez. Bu eksiği mutlaka ortadan kaldıracağız, dedi.
 
Bir yandan temas ve ziyaretlerini hız kesmeden sürdürerek 31 Mart seçimlerine hazırlanan Yeşildaş, diğer yandan kasaba için hazırladıkları projeleri kamuoyuna duyurmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabı üzerinden elma ile ilgili projesini açıklayan Belediye Başkan Adayı Soner Yeşildaş, "Elmanın kalbinin attığı bir merkezde elma ile ilgili bir tesisin olmaması düşünülemez. Bu ayıbı kesinlikle ortadan kaldıracağız.
Belediye olarak, "Kalkınma yerelden başlar" anlayışı içerisinde üretime ve üreticilerimize her türlü desteği sağlayacağız. Kasabamızda üretilen elmanın daha iyi imkanlarla daha geniş pazarlara ulaştırılabilmesi için belediyemiz öncülüğünde Elma Ayırma ve Paketleme Tesisi kuracağız. Hibe ve teşvik desteklerinden de faydalanmak suretiyle hayata geçireceğimiz bu tesiste hem Akçaşehirli genç kardeşlerimize istihdam alanı oluşturacağız, hem de üreticilerimizin daha fazla kazanmasını sağlayacağız. Sözümüz söz. Elma üreticimiz kazanacak, Akçaşehir kazanacak." ifadelerine yer verdi.
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık