Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Nisan 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

ELVAN KARAMAN 2. MARMARA OLACAĞIZ

ELVAN KARAMAN  2. MARMARA OLACAĞIZ

 Sahurdan sonra AK Parti il binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen Lütfi Elvan,Karaman’ın şantiyeyi andırdığını belirterek:”Çok ciddi yatırımlar aldık ve yapıyoruz. 2 yıl içerisinde Karaman her yönüyle örnek bir şehir olacak.Parasal konuda bir sorunumuz yok,yatırımlarda ön plana çıktık, taleplerimiz yerine geliyor.Biz insan kaynakları yönünden sıkıntılar yaşıyoruz, ödenekleri kullanamıyoruz.Ulaştırma yatırımları Karaman’ın önünü açacak. En büyük yatırımları onun için ulaşıma yapıyoruz. Parasal olarak büyük yatırımlar var.YHT yolcu ve yük taşımacalığında ihaleye çıktık. 2014 yılında Karaman-Ulukışla arası YHT ihale edilecek.2020’den önce YHT işini bitirip, Akdeniz’e açılacağız.Yolcu taşıyacağız, yük de OSB’nin önü açılacak,  yük de sanayicimizin maliyetini düşecek.

LOJİSTİK MERKEZ

Sudurağına küçük yük yükleme merkezi yapıldığını hatırlatan Elvan:”OSB’nin hemen yanında 900 bin metrekare alanımız var, bunun 300 bin metrekaresini lojistik merkez yapıyoruz.Bankası,restaurantı ile bir bütün lojistik merkezi olacak.Konya 1 milyon metrekare alan üzerinde başladı, bizimde daha 600 milyon metrekare alanımız var.

Çevre yolunda çalışmaların başladığınıda söyleyen Elvan:”Proje çalışmaları sürüyor. Belediyemiz uygun şekilde imar oluşturacak.Bu yıl ihalesini yapacağız. Ereğli kadar olan duble yolun ihalesini yapacağız.Ayrancı-Erdemli yolu iyileştirmesi devam ediyor.



Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık