Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

28 Mart 2024, Perşembe

Son dakika Karaman haberleri

Erdal Türk, Karaman'dan aday adayı

Erdal Türk, Karaman'dan aday adayı

1971 yılında Karaman'da dünyaya gelen Erdal Türk, ilk ve orta tahsilini Konya'da tamamladı. Ankara Gazi Üniversitesi'nde Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü'nde Lisans Eğitimini 1992 yılında tamamlayan Erdal Türk, halen aynı üniversitenin Fen Bilimleri Enstitüsünde Yüksek Lisans Eğitimini Çok katmanlı Kentlerde Koruma Politikaları konusunda devam ettiriyor.
 
Babası Zengen'li annesi Ermenekli olan Türk'ün babası, 12 yıl Ermenek Tarım İlçe Müdürlüğü görevini yürüttü.
 
Eğitiminin yanı sıra 30 yıldır Ankara'da iş hayatına devam eden Türk, enerji sektöründe dünya devi olan iki adet enerji firmasının Türkiye distiribütörlüğünü yapmakta.
 
Eğitim ve iş hayatının yanı sıra birçok meslek kuruluşunda da önemli görevleri bulunan Türk, Şehir Plancıları Odası, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği, MÜSİAD, İMKON, İHATO ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara 2 Nolu Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu üyeliğini de yapıyor.
 
30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Çankaya Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilen Türk, 24 haziran seçimleri adaylığı için ,bu gün görevinden istifa etti. İyi derecede İngilizce ve Arapça bilen Türk, evli ve üç çocuk babası.
 
Tam bir Karaman sevdalısı olan Erdal Türk'ün Karaman'a birçok önemli hizmetleride bulunmuştur. Türk, Karaman'ın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan, TOKİ tarafından yapılan Piri Reis Kentsel dönüşüm alanının proje müellifidir.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık