Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

27 Nisan 2024, Cumartesi

Son dakika Karaman haberleri

Gazidükkan Mahalle sakinleri çok şanslı

Gazidükkan Mahalle sakinleri çok şanslı

Gazidükkan Mahallesi’ne adaylığını duyuran genç muhtar adayı Ali Rıza Dağlı'ya destek çığ gibi büyüyor.
 
Karaman’da gazetecilik yapan Ali Rıza Dağlı, sürpriz bir hamle yaparak, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Gazidükkan Mahallesi’ne muhtar adayı olduğunu açıkladı.
Dağlı açıklamasında; "Herkesin söz sahibi olduğu ve fikirlerinin değerli olduğu bir mahalle oluşturmak için aday olduğumu belirtmek istiyorum. Bununla birlikte, doğup büyüdüğüm mahalleme muhtar adaylığımı açıklamamın heyecanını ve sorumluluğunu yaşıyorum.
 
10 yıllık gazetecilik mesleği bana halkımızın sorunlarını dinlemeyi ve çözüm üretmeyi öğretti. Siyasetçilerden aldığım tecrübeyi, gazeteciliğimin engin gücü ile birleştirerek mahallemize en iyi hizmeti getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Mahallemizin sıkıntılarını ve sorunlarını çok iyi bilen biri olarak bu önemli göreve talibim.
Amacımız, mahallemizin daha da gelişmesi ve sizlerin refahı için çalışmaktır. Kapımız her zaman sizin için açık olacaktır. Yaşlılarımızı ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı yalnız bırakmak bir yana, yalnızlıklarını hissettirmeyeceğiz bile. Onlara evlat kardeş olmaya çalışacağız. Bu süreçte, mahallemizin itibarını arttırmak ve daha yaşanabilir bir mahalle haline getirmek için gelin birlikte çalışalım. Sizlerin de desteği ve katkılarıyla Gazidükkan Mahallemizi daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. Ben vaat değil, taahhüt ediyorum.” dedi.
 
Ali Rıza Dağlı kimdir?
 
1990 yılında Gazidükkan Mahallesi’nde doğup büyüdüm. Yaklaşık 10 yıldır ilimizde faaliyet gösteren çeşitli basın kuruluşlarında görev alarak, medya sektöründe bir deneyim kazandım. Şuanda da İmaret Medya Grup’ta Haber Müdürü ve Karaman Güncel haber sitesi sahibi olarak iş hayatıma devam etmekteyim. Habercilikteki objektif ve tarafsız yaklaşımım sayesinde güvenilir bir isim olmaya özen gösteriyorum."
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık