Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

29 Nisan 2024, Pazartesi

Son dakika Karaman haberleri

HEDEF 30 GÜNDE 30 ÇOÇUKTU OLDU 1300 ÇOÇUK

HEDEF 30 GÜNDE 30 ÇOÇUKTU OLDU 1300 ÇOÇUK

 Ak Parti İl Teşkilatı bugüne kadar 1.300 çocuğu Karaman’ın seçkin mağazalarında çocukların kendi beğendikleri kıyafetleri almaları suretiyle giydirdi. Öncelikli olarak kimsesiz çocuklar sonrasında da yardıma muhtaç ailelerin çocukları giydirilerek hem çocuklar sevindirildi hem de ailesine maddi manevi destek sağlanmış oldu.

 

Ak Parti Karaman İl Başkanı Kerim Dereli, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Nazmi ÜNLÜ Sosyal işler Başkanı Ümit Gülin Göksoy Merkez İlçe Başkanı İl Başkan Yardımcısı Adem Kapar  Celalettin Güngörer, Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek, Gençlik Kolları Başkan vekili Ahmet Cemal Dinçay, milletvekilimiz Mevlüt Akgün, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Bayır Belediye Başkanımızın değerli eşi Hilal Uğurlu hanımefendi, ve Sosyal işler Birim Başkanları kimsesiz çocukların kaldıkları sevgi evleri ve çocuk yuvalarını ziyaret ederek ziyaret ettikleri evlerde çocuklarla birebir yakından ilgilenip kıyafetlerini teslim ettiler. Sorunlarını, ihtiyaçlarını dinlediler.  Ak Parti Karaman İl Sosyal İşler Başkanı Ümit Gülin Göksoy projeyle ilgili olarak şunları söyledi.

 

 “Toplum olarak sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde huzurlu bir yaşam sürebilmenin, sevgi dolu, saygılı, hoşgörülü bireyler olabilmenin, insanların haklarına saygı göstererek, aynı şekilde saygı duyularak yaşayabilmenin, kısaca terörsüz, vahşetsiz, savaşsız bir dünyada yaşayabilmenin temelinde yarının yetişkinleri olan çocuklarımızın olduğu inancı ve bilincinde olan Ak Parti Karaman Teşkilatı için çocuklarımız çok büyük öneme sahiptir. Ak Partinin vizyonunda çocuklarımızın mükemmel insani değerlere sahip, bilinçli, iyi eğitimli, saygılı, inançlı ve kendine güvenen fertler olarak yetiştirilmeleri, koruyucu ve önleyici tedbirler geliştirilerek çocukların korunma ve bakıma muhtaç hale gelmeden karşı karşıya kaldıkları sorunlar çözülerek çocukların aileleri ile birlikte mutlu fertler olarak yetiştirilmelerinin sağlanması vardır. Bu bağlamda Karaman il teşkilatı olarak öncelikli amacımız çocuklarımızın mutluluğudur. Çocuklarımızın giydirilmesine dinimizde çok önemli yeri bulunan 11 Ay'ın Sultanı Ramazan Ay'ının ilk gününde başladık. Bugüne kadar 1300 çocuğumuzu giydirdik. Çocuklarımızın sevinçlerini gördük ailelerinin “Allah razı olsun” dualarıyla beraber hayır dualarını aldık. Projemizde hedeflediğimizin çok üstü bir sayıya ulaştık. Bunun için bu çalışmada maddi manevi yardımları bulunan Ak Parti İl Teşkilatı içindeki ve dışındaki bütün dostlara, her konuda sağduyusunu gösteren Karaman’ın çok saygı değer halkına çok teşekkür ederim.”  

 

Ak Parti Karaman Teşkilatı olarak her zaman herhangi ideolojik bir ayırım gözetmeksizin vatandaşlarımızın yanında olmak için, onların dertlerini dinleyip çözümler üretmek için bu görevi üstlendik. Bu bağlamda Ramazan Ay'ında durup dinlenmeden çalışıp yoksul ve dar gelirli vatandaşlarımıza hiç bir sorununu göz ardı etmeden yardım etmeye çalıştık. Teşkilat olarak 3000 eve gıda paketi dağıttık. Bu çalışmalarımızda önceliğimiz her zaman '' Allah razı olsun '' sözünü duymak oldu. Bundan sonra da ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek yardımcı olmaya çalışacağız. AK Parti Teşkilatı olarak sadece Ramazan ayında değil, yılın her ayı ve gününde ilimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olacağız.'' dedi.





















Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık