Web Tasarım kuş kovucu Plastik Kuşkonmaz Tekirdağ çilingir plastik kuşkonmaz tel Tekirdağ yat turu Tekirdağ web tasarım Plastik Kuşkonmaz iş elbiseleri tekirdağ organizasyon

19 Mart 2024, Salı

Son dakika Karaman haberleri

İsmet Hatipoğlu'nun Kâzım Karabekir Paşa'nın Vefat Yıl Dönümü Mesajı

İsmet Hatipoğlu'nun Kâzım Karabekir Paşa'nın Vefat Yıl Dönümü Mesajı

Başkan Hatipoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

Anadolu'nun bağrından yetişmiş en büyük komutanlardan birisi olan, milli birliğin önemini çok iyi bilen, bu birliğin gereklerini en iyi şekilde yerine getiren ve şu sözleriyle de '' Ey Türk oğlu! Sen pek sâfsın, seni herkes aldattı! Erdim diyen, döndüm diyen çemberinden atlattı!’’ Türk Milletinin ne denli temiz yürekli olduğunu vurgulayan değerli bir insan ve komutandı. Kazım Kârabekir’in kızı Hayat Karabekir Feyzioğlu, Genelkurmay Karargâhında yapılan bir anma töreninde de şöyle demiştir: “Babamın bir sözü vardır, sık sık tekrarlamak ihtiyacı duyarım; ‘Vatandaş! Yanlış bilgi felaket kaynağıdır. Her işin evvela hakikatini ara ve öğren! Sonra münakaşasını istediğin gibi yap! Birincisi vicdanına, ikincisi seciye ve irfanına dayanır.’  Kâzım Karabekir Paşa bu sözleriyle de toplumumuza ışık tutmuştur.
Kurtuluş savaşımızın kahramanlarından değerli hemşehrimiz Kâzım Karabekir paşamızı vefatının 73. yılında saygı, minnet ve dua ile anıyorum.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
yukarı çık